HTML

"Ő"

2009.06.20. 21:32 | Jella ~ (Blair) (törölt) | 1 komment

Egy gyerek...gyerek,aki mégis van olyan, hogy tud nálam felnőttebb lenni 1-1 dologban. Gyerekes humorral és zabolátlan lazasággal, mégis érett érzékiséget áraszt, amivel elkap és ha úgy tetszik, a saját Marionet-bábujává tesz, amit félek, már nem mindíg tudattalanul csinál. Én pedig olyan szükséget érzek rá, hogy hagyom ezt (is) neki. Pedig nekem kéne, hogy erőben fölé kerüljek. Mert Ő pasi, legyen erősebb erővel, én a csaj pedig legyek úrnő az érzelmi dolgokkal.                                    "...One step at a Time..." de nem tudom mi lehetne az a lépés... :S Ha én Ő szerinte   -egy felnőtt nő- vagyok, míg ő -"csak" egy gyerek még- akkor hogy létezhet az, hogy a "felnőtt nőre" sokkal nagyobb hatással van a "gyerek" mint fordítva...?

Hm.....

A bejegyzés trackback címe:

https://blair.blog.hu/api/trackback/id/tr611197640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Riccio91 2009.06.22. 15:42:32

egy gyerek a saját anyját is irányítja, amit az anyának meg kell tanulnia kezelni, különben ránő a nyakára. ez így működik. számtalan család modellje az "anyaadjpénzt", jelen esetben szeretetet, vagy bármi mást. és már veszi is elő. (mégha most nem is családról van szó)
nem szabad első szóra, se másodikra, se harmadikra ugranod, amíg nem látod hogy "letett annyit az asztalra", hogy kiérdemelje. a közhely szótár sokadik fejezete ez, de érdemes szem előtt tartanod, és a naívságodat, marionett léted zsinórjait megszűntetned. nem damillá alakítani, hogy csak te lásd, és az aki játszik feletted. elvágni, hogy tudj szabadon gondolkodni a necces szituációkban és nem érzelmileg alárendelt funkciót betölteni
okoskodom
szólj rám :D
süti beállítások módosítása